Acte de lliurament dels premis Tarragonès 2017, Consell Comarcal del Tarragonès


13 de March de 2018

El Consell Comarcal del Tarragonès, seguint la seva línia de promoció dela cultura iservei als municipis, convoca, amb el patrocini de REPSOL, elsPremis Tarragonès, en tres àmbits Investigació, Creació i Difusió.

L’acte de lliurament es fa cada any en un municipi diferent de la comarca: el Catllar, Perafort, la Poblade Mafumet, Renau, Salomó, Vilallonga del Camp, la Noude Gaià, la Secuita, Vespella de Gaià, la Canonja, la Rierade Gaià, Tarragona, Vila-seca, Creixell, Torredembarra i rRda de Berà. Aquest any es fa el proper dissabte 25 de novembre, a les 12h, a la Vil·la romana de Centcelles, Constantí.

[més informació]

COMPARTIR COMPARTIR COMPARTIR

El fotògraf David Balsells, La Gent del Llamp i l’historiador Agustí Agramunt guanyen els premis del Consell Comarcal, Tarragona 21


13 de March de 2018

El prestigiós fotògraf tarragoní David Basells, l’editorial La Gent del Llamp i l’historiador Agustí Agramunt han guanyat els premis culturals anuals del Consell Comarcal del Tarragonès en un acte que s’ha celebrat a la Vil·la romana de Centcelles, a Constantí.

[més informació]

COMPARTIR COMPARTIR COMPARTIR

Convocatòria del 2017, Consell Comarcal del Tarragonès


13 de March de 2018

L’acte de lliurament dels Premis Tarragonès 2017 es va fer el dissabte 25 de novembre de 2017, a les 12h, a la Vil·la romana de Centcelles.

El Consell Comarcal del Tarragonès, seguint la seva línia de promoció de la cultura iservei als municipis, convoca, anualment, els Premis Tarragonès, en tres àmbits Investigació, Creació i Difusió. En aquesta edició comptem amb la col·laboració de l’empresa REPSOL.

Cada any es fa a un municipi de la comarca: el Catllar, Perafort, la Poblade Mafumet, Renau, Salomó, Vilallonga del Camp, la Noude Gaià, la Secuita, Vespella de Gaià, la Canonja, la Rierade Gaià, Tarragona, Vila-seca, Creixell, Torredembarra i Roda de Berà. Aquest any s’ha fet a Constantí.

[més informació]

COMPARTIR COMPARTIR COMPARTIR

El Baixeras més polifacètic, El Punt


11 de February de 2011

Tarragona recorda la figura de l'escriptor, advocat i polític, entre d'altres facetes, en la presentació del primer volum de l'obra completa

Un reconeixement a l'escriptor, al polític i al tarragoní. La presentació del primer volum de l'obra completa de Josep Anton Baixeras es va convertir ahir en un homenatge a les múltiples facetes d'un nom que va ser clau per a l'esfera cultural i social tarragonina des de la postguerra fins a la seva mort, l'agost del 2008. En aquesta primera part d'una col·lecció de vuit llibres que, editats per Cossetània, repassaran la trajectòria literària de Baixeras, l'interès se centra en la seva narrativa breu, el gènere amb el qual es va donar a conèixer.

[més informació]

COMPARTIR COMPARTIR COMPARTIR

Es presenta el primer volum de l’obra de Josep A. Baixeras, Cossetània Edicions


11 de February de 2011

El primer volum de l'Obra completa de Josep A. Baixeras, dedicat a la seva narrativa breu, es va presentar dijous 10 de febrer a l'Ajuntament de Tarragona, en un acte que va voler reconèixer la tasca de l'escriptor tarragoní. Va presidir l’acte l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i hi van assistir Carme Crespo, tinenta d’alcalde de Cultura; el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé; Lurdes Malgrat, membre de La Gent del Llamp, i Elisabet Fatjó, vídua de Josep A. Baixeras.

[més informació]

COMPARTIR COMPARTIR COMPARTIR

Primer volum de les obres completes de Josep A. Baixeras, EL Punt


2 de February de 2011

Cossetània ha publicat el primer volum de l'obra completa de l'escriptor, advocat i polític tarragoní Josep Anton Baixeras, que s'edita gràcies a un projecte coordinat per l'entitat Gent del Llamp i amb el suport de la Diputació i l'Ajuntament de Tarragona. Aquesta primera entrega està dedicada a la narrativa breu de l'autor, i, entre altres relats, inclou Perquè no, amb què va guanyar el premi Víctor Català el 1959.

[més informació]

COMPARTIR COMPARTIR COMPARTIR
123