Legal

ÚS I FUNCIONAMENT DE LA WEB

Les pàgines del web LA GENT DEL LLAMP són d’accés públic, lliure i gratuït, i els seus continguts són merament informatius i divulgatius. L’accés no implica per si l’establiment de relació comercial entre l’associació i l’usuari.

L’usuari n’haurà de fer ús en conformitat amb el present Avís Legal, la Llei i l’ordre públic. Per això, el titular d’aquest web no podrà assumir cap responsabilitat que derivi de l’ús indegut, incorrecte o il·lícit de la mateixa i/o del seu contingut, així com per fraus de suplantació del nom de domini o altres de similar naturalesa.

L’associació La Gent del Llamp, és titular de drets sobre marques i logotips exposats en la pàgina, així com dels seus continguts.

L’usuari es compromet a no utilitzar, reproduir, transmetre o difondre els textos, gràfics, logotips i imatges titularitat de l’associació, sense consentiment previ i per escrit, amb l’excepció de que es faci sense ànim de lucre i amb finalitats educatives o divulgatives. Qualsevol remissió autoritzada a les pàgines de LA GENT DEL LLAMP suposarà una visualització completa de tots els seus continguts.

Aquest web podria oferir links a recursos o llocs d’Internet de titularitat aliena. La finalitat d’aquests enllaços és informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’hi ofereixin. Per tot això, La Gent del Llamp declina tota responsabilitat derivada d’accions o omissions comeses per aquests llocs Web, amb total independència i autonomia respecte a ells.

POLÍTICA DE PRIVADESA

Amb l’objectiu de donar compliment a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, La Gent del Llamp informa sobre la seva política de confidencialitat per als usuaris que, voluntàriament, facilitin les seves dades. 

Les esmentades dades, recollides amb l’exclusiva finalitat de mantenir una òptima relació amb l’usuari dins del marc de les activitats que ofereix l’associació, seran incorporades a un Fitxer de la seva titularitat, tractats amb la màxima confidencialitat, i s’adoptaran les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir-ne la seguretat i disponibilitat, tenint en compte l’estat de la tecnologia. L’usuari accepta la utilització de “cookies” en la pàgina web amb l’únic objectiu de conèixer la data i l’hora de l’última visita de l’usuari, la IP pública de l’usuari, així com el disseny de continguts escollits, amb finalitats merament estadístiques. Es recorda a l’usuari la possibilitat de modificar la configuració del seu navegador en cas de desaprovar-lo. En subministrar la seva direcció de correu electrònic, l’usuari autoritza el seu ús com a mitjà de comunicació habitual entre l’usuari i La Gent del Llamp. Aquesta comunicació estarà relacionada directament amb les activitats que s’ofereixen. L’usuari té dret a rectificar, oposar i cancel·lar les seves dades de caràcter personal, sol·licitant-ho mitjançant l’enviament de la sol·licitud per correu electrònic a: lagentdelllamp@tinet.cat